Gevraagd: Gemengd koor Cantiamo uit Austerlitz zoekt mannen.


Gemengd koor Cantiamo uit Austerlitz zoekt mannen. Op 13 april 2019 wordt in de Maartenskerk in Doorn het prachtige Crucifixion van John Stainer uitgevoerd door Cantiamo onder leiding van dirigent Arie Perk. Ons enthousiaste koor is dringend op zoek naar bassen en tenoren die na de zomervakantie met ons koor wekelijks op maandagavond in Austerlitz willen oefenen voor de Crucifixion. Kom gerust een keer luisteren en meezingen. Enthousiast geworden? Wanneer u met ons mee komt oefenen is als dank het lidmaatschap tot april 2019 geheel gratis!
Meer info over Cantiamo: het koor is opgericht in 1922 en eerst begonnen als een plaatselijk koor maar uitgegroeid tot een koor met ongeveer 80 leden. De leden komen niet alleen uit Austerlitz maar ook uit de wijde omgeving. Het koor kenmerkt zich door enthousiasme, saamhorigheid en een grote inzet door jong en oud. Neem gerust een kijkje op de website https://cantiamo-austerltiz.nl. of stuur een mail naar bestuur@cantiamo-austerlitz.nl. U bent van harte welkom!Kosten: GratisMeer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.
Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:17-07-2018 om 22:19u
Door:P.A.Kentie
Bekeken door: 464 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:Austerlitz
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u in contact komen met de aanbieder.

Gratis
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2019. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.