Gevraagd: Veelstemmige workshop 'La Pellegrina'

In 1589 trad Ferdinando dei Medici in het huwelijk met Christine de Lorraine. Dat moest natuurlijk gevierd worden en de Medici niet de minsten in Florence pakten flink uit met feesten, banketten, kermis,  toneel en muziek. La Pellegrina is de naam van een toen opgevoerde komedie Tussen de bedrijven door werd muziek gemaakt waarvoor bekende componisten naar Florence waren gehaald. De komedie is inmiddels vergeten, maar dat laten we met de mooie en vaak levendige muziek niet gebeuren. 
We zingen het 3 korige 18 stemmige O figlie di Piero van Marenzio en het 7 korige 30 stemmige O fortunato giorno van Malvezzi met als uitsmijter de laatste maten van het slotstuk, het 5 stemmige O che nuovornmiracolo van Cavalieri.
Ondanks het feit dat al zo n 60 enthousiaste zangers zich hebben opgegeven hebben we bij enkele stemgroepen nog te weinig zangers instrumentalisten om deze workshop door te laten gaan Op dit moment hebben we nog nodig 
1 alt 2
3 tenor baritons 
2 baritons 
5 bassenKosten: Vraagprijs € 40,-Meer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


Veelstemmige workshop \'La Pellegrina\'

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:25-11-2019 om 12:41u
Door:Marijke van den Broek
Bekeken door: 269 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:NOOTDORP
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

Vraagprijs € 40,-
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2020. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.