Gevraagd: Tenor voor octet in Amsterdam

Het octet bestaat 10 jaar. We zijn ervaren en gemotiveerde koorzangers tussen de 45 en 65 jaar, waarvan een enkeling geschoold, de anderen met meerdere jaren zangles.
Ons repertoire is voornamelijk klassiek (madrigalen, motetten en partsongs) met soms wat moderner werk. Op dit moment zingen we onder meer Duruflé, Glass, Tallis en Pearsal.
We verwachten dat je enigszins onderlegd bent in theorie en praktijk van muziek en (koor-)zingen. Het is de bedoeling dat je je eigen partij thuis kan instuderen en uiteindelijk in het octet kan dragen.
We repeteren tweewekelijks op vrijdagavond van 20:30 tot 22:30 in Amsterdam centrum onder leiding van een ervaren en inspirerende dirigent (René Domen).  Gemiddeld 1x per jaar doen we een optreden.
Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Aarzel dan niet en stuur een mail met wat informatie over jezelf. We nemen dan zsm contact met je op.Kosten: GratisContact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.
Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:03-02-2019 om 14:36u
Door:Jeannot van Gool
Bekeken door: 195 bezoekers
Aantal vragen: Er is 1 vraag gesteld
Woonplaats:Amsterdam
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u in contact komen met de aanbieder.

Gratis
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2019. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.