Gevraagd: Koorleden gezocht

Rejoice uit Holten zoekt enthousiaste zangers om ons koor te versterken. Woon je in de buurt en ben je bang dat je er misschien niet tussen past?

Nergens voor nodig want onze leden komen uit Deventer, Colmschate, Rijssen, en Holten. We zijn op zoek naar een goede bas, tenor, sopraan en alt. Leeftijd? Ergens tussen 20 en 60 ;)
Op de website kun je meer lezen over ons koor of kom anders eens kijken op onze wekelijkse repetitieavond in de Kandelaar op woensdag van 20.00-22.00 uur. Tot gauw!Kosten: N.o.t.k.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.
Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:28-03-2018 om 10:55u
Door:Ellen van der Duin-Zwart
Bekeken door: 169 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:Holten
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

N.o.t.k.
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2018. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.