Gevraagd: Photonen (A'dam) zoekt sopranen, tenoren en bassen

Photonen vocaal ensemble Amsterdam o.l.v. Jeroen Spitteler heeft momenteel weer ruimte bij de sopranen, tenoren, baritons en bassen. We zoeken enthousiaste mensen die zangles hebben (gehad), een goed gehoor hebben en muzikaal kunnen kleuren en die het leuk vinden hard te werken in een informele sfeer. Photonen zingt muziek uit alle perioden, en werkt momenteel aan Regina!, een programma rondom de maagd Maria, met prachtig werk van o.a. Victoria, Poulenc, Vic Nees en Rachmaninoff.

We repeteren op donderdagavond in de buurt van Artis. Concerten zijn op 17 en 19 mei 2019 in Utrecht en Amsterdam. Wil je een keer meezingen en kijken of Photonen iets voor jou is en je auditie wilt doen, neem dan contact op met Mieke Flim (06 – 122 029 23) of mail naar photonen.koor@gmail.com.

Photonen is ook bekend van de tv-serie KLEM, waarvan de 2de serie op tv was per 13 september 2018. In aflevering 3 zingt Barry Atsma met ons mee. Uitzendingen zijn terug te zien via de NPO website.Kosten: Vaste prijsMeer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


Photonen (A'dam) zoekt sopranen, tenoren en bassen

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:11-02-2018 om 20:13u
Door:L. van der Reijden
Bekeken door: 754 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 3 vragen gesteld
Woonplaats:Amsterdam
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u in contact komen met de aanbieder.

Vaste prijs
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2019. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.