Gevraagd: Photonen (A'dam) heeft weer plaats 2 sopranen en 2 bas

Photonen vocaal ensemble Amsterdam o.l.v. Jeroen Spitteler heeft momenteel weer ruimte voor twee ervaren sopranen en twee bassen. We zoeken enthousiaste mensen die zangles hebben (gehad), een goed gehoor hebben en muzikaal kunnen kleuren en die het leuk vinden hard te werken in een informele sfeer. Photonen zingt muziek uit alle perioden, en werkt momenteel aan Edge of Eternity, een programma rondom Allerzielen, met werk van o.a. Victoria, Rheinberger, Reger, Lang, Rautavaara, Esenvalds en Trujillo.

We repeteren op donderdagavond in de buurt van Artis. Concerten in het weekend 3/4 november 2018 in Amsterdam, dus kom luisteren en kijken of Photonen iets voor jou is.

Photonen is ook bekend van de tv-serie KLEM, waarvan de 2de serie op tv is per 12 september 2018. In aflevering 3 zingt Barry Atsma met ons mee.Kosten: N.o.t.k.Meer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


Photonen (A'dam) heeft weer plaats  2 sopranen en 2 bas

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:11-02-2018 om 20:13u
Door:L. van der Reijden
Bekeken door: 357 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 2 vragen gesteld
Woonplaats:Amsterdam
Locatie: Google Maps snapshot van Amsterdam

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

N.o.t.k.
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2018. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.