Gevraagd: Koor zoekt zangers!

Jongerenkoor St Willibrordus uit Bodegraven zoekt nieuwe leden. Op dit moment is het een 4 stemmig koor met 25 leden. Helaas gaan een aantal Tenoren en Alten het koor verlaten en dreigt het een 2 stemmig koor te worden na de zomerstop. Dus ben jij of ken jij iemand tussen de 11 en 35 jaar die ook altijd lekker staat te zingen onder de douche of in de auto kom vrijblijvend een aantal repetities meezingen. Tevens wordt er nog hard gezocht naar een vaste pianist dus ook alle toetsenisten wees welkom. Er wordt gerepeteerd op donderdagavond tussen 19.30 en 21.30 in de Willibrorduskerk aan de Overtocht in Bodegraven, zij ingang links. 

Voor meer informatie: jongerenkoorsintwillibrordus@hotmail.com of check de facebookpagina www.facebook.com/jkwillibrordusKosten: GratisMeer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


Koor zoekt zangers!

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:05-06-2018 om 14:04u
Door:Jongerenkoor St. Willibrordus
Bekeken door: 374 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:Bodegraven
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u in contact komen met de aanbieder.

Gratis
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2019. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.