Gevraagd: Hardwerkende Koorleden

Het Schoorkoor voor volwassenen en senioren in Hoorn repeteert op maandagmiddag van 13.15 uur tot 15.00 uur in wijkgebouw De Zaagtand, Sint Eloystraat, Hoorn.
Harde werkers, ZZP-ers en levensgenieters die zich even vrij kunnen maken in hun drukke bestaan zijn van harte welkom elke maandagmiddag. Mail even om een afspraak te maken. Dan ligt er een zangmap voor je klaar!  Wij doen mee met het 5 koren Mozart concert op zondag 2 juni 2019 in Het Octaaf.Kosten: Vaste prijs € 50,-Meer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.
Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:13-09-2018 om 12:28u
Door:Peter van Rijsbergen
Bekeken door: 265 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:Hoorn
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u in contact komen met de aanbieder.

Vaste prijs € 50,-
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2019. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.